Siivous- ja kodinhoitopalvelut

Tarjoamme kattavasti siivous- ja kodinhoitopalveluita. Taitavat siistijämme tekevät huolellisen työn asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme tarvittaessa ilmaisen kotikäynnin, jossa sovitaan joko kertaluonteisesta tai säännöllisesti jatkuvasta kotisiivouksesta eli ylläpitosiivouksesta. Säännöllisessä siivouksessa asiakas voi valita siivouksen esimerkiksi kerran viikossa, kahdesti kuukaudessa tai kerran kuukaudessa.

Siivoamme pääasiassa asiakkaan omilla välineillä hygieniasyistä. Tarvittaessa työntekijämme avustavat asianmukaisten siivousaineiden ja – välineiden hankinnassa. Jos asiakas haluaa, voimme myös siivota käyttäen Satasetin siivousvälineistöä ja aineita.

Siivous- ja kodinhoitopalvelut

Huolellinen kotisiivous on ihmisen terveyden perusta. Sillä pidetään tartunnat kurissa ja lisätään kodin viihtyisyyttä.  Siivous on raskasta työtä, johon yli 70-vuotias ottaa mielellään jo apua.

Taitavat siistijämme tekevät huolellisen työn asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme tarvittaessa ilmaisen kotikäynnin, jossa sovitaan joko kertaluonteisesta tai säännöllisesti jatkuvasta kotisiivouksesta eli ylläpitosiivouksesta. Säännöllisessä siivouksessa asiakas voi valita siivouksen esimerkiksi kerran viikossa, kahdesti kuukaudessa tai kerran kuukaudessa.

Kodin kertasiivous 3 t, hinta 99 €, lisätunnit a´34 €

Siivoukseen kuuluu imurointi, pyyhkiminen, pölyjen poisto, keittiön sekä WC:n ja pesutilojen siivous.

Imuroidessa puhdistetaan koti nurkkia myöten roskista ja pölystä. Matot imuroidaan, kevyet matot tuuletetaan. Sohvat ja nojatuolit imuroidaan.

Seuraavaksi pyyhitään nihkeällä tai kostealla materiaalista riippuen lattiat sekä ovet. Pölyt pyyhitään huonekaluista sekä taulujen kehyksistä. Pyyhitään peilit.

Keittiössä pyyhitään lattian lisäksi pinnat, puhdistetaan liesi, tiskipöytä, kaapistojen välitila ja kylmälaitteiden ovet.

WC:ssä pyyhitään tasot, lavuaari, wc-istuin, peilit, lattia ja ovet, pesuhuoneessa lattia, suihkuallas tai kylpyamme sekä roiskeet seinistä.

Säännöllisesti toistuva kotisiivous – ylläpitosiivous

Säännöllisestä siivouksesta teemme kirjallisen palvelusopimuksen. Sovimme siivouskerrat toiveidenne mukaan. Kodin säännöllinen, huolellinen puhdistaminen tukee terveyttä, ehkäisee tartunnoilta ja luo kotiin viihtyisyyttä. Siivoamme pääasiassa asiakkaan omilla välineillä, jotta emme kuljeta tartuntoja kodista toiseen. Tarvittaessa työntekijämme avustavat asianmukaisten siivousaineiden ja – välineiden hankinnassa. Jos asiakas haluaa, voimme myös siivota käyttäen yrityksen siivousvälineistöä ja -aineita.

Siivous sisältää aina imuroinnin, pyyhinnän, pölyjen pyyhkimisen sekä keittiön ja pesutilojen siivouksen. Säännöllisesti tapahtuvassa ylläpitosiivouksessa autamme lisäksi tarvittaessa astioiden tiskauksessa, pyykinpesussa ja silittämisessä, tuuletamme/vaihdamme vuodevaatteet, noudamme pyykit pesulasta, järjestämme ja siivoamme kaapit ja komerot, huollamme kukkia sekä teemme pieniä pihatöitä. Lisätyöstä laskutamme 3 €/t.

Hinnat      

Kerran kuussa, yht. 3 t, hinta 99 €

Kahdesti kuukaudessa (2,5 t x 2), yht. 5 t, hinta 165 €

Kerran viikossa (2t x 4), siivousta yht. 8 t, 264€

Kodin suursiivoukseen (n. 2 x vuodessa) on mahdollisuus saada kaksi työntekijää kerrallaan. Se voidaan tehdä erillisenä tai normaalin ylläpitosiivouksen lisänä. Suursiivouksessa edellä mainitun kertasiivouksen lisäksi voidaan vahata lattiat ja pestä ikkunat. Vaihdetaan tarvittaessa verhot, pyyhitään katonrajat pölystä, pestään sauna ja pesutilojen seinät, lattiakaivot.